count on me

oj, här vare livat.
på måndag åker jag till exär och sätter på mitt tandsmycke, äntligen! (lägger in en bild på det när det är klart),
tar kort till nåt kort efter det oxå.
tisdag, branäs och lan.....
ons, lan och efter det ska jag till hårfager, gissa om jag kommer somna.
torsdag, vill jag till k-stad men beror väl på när mamma har tid.
fred,lör,sönd gitarr/berättelsetid..............................................

imorgon är det folkrace, LYCKA TILL MAJSET! :*




1. Ta närmaste bok och slå upp sidan 18, rad 4 - vad står där?

"i engelsk tv"

2. Sträck ut din vänstra arm så långt du kan, vad rör du vid?

en lampa

3. Vad var det senaste du såg på tv?
hm..skräckattacken hette det nog. 

4. Utan att se efter, gissa vad klockan är:
23.46? -23.40

5. Bortsett från datorn, vad gör du just nu?
 tuggar tugggummi

6. När var du senast utomhus och vad gjorde du då?
 gick hem från bussen.  :o

7. Vad tittade du på innan du började svara på den här undersökningen?
 kissies.se <3<3<3<3

8. Vad har du på dig?
jeans, linne tröja strumpor mm..

9. Drömde du något inatt? I så fall - vad?
 födde barn, ungefär samma drömmar som jag brukar drömma om nu för tiden.. O.o

10. När skrattade du senast?
förut, åt susanna som vanligt.

11. Vad finns på väggarna i rummet där du är nu?
 vit tapet + tavlor

12. Har du sett något konstigt på sistone?
 hm, hah jora. förut. susanna fick ett liiiitet utbrott **host** 

14. Vilken var den senaste film du såg?
 oj.. kommer inte ihåg. ;o

15. Om du blev multimiljonär, vad skulle du köpa?
en resa till u.s.a, ett nytt badrum och skänka pengar till behövande barn (säger man så?)

16. Berätta något om dig själv som folk inte känner till.
ehehe,näe

17. Om du kunde förändra EN sak i världen, utan att ta hänsyn till politik och skuldkänslor, vad skulle det vara?
fatta liksom inte frågan.. (?)
EN? finns hundratalssaker man behöver förändra tycker jag, men någoting om miljön eller barn/fattiga människor? krig? nått sån(n)t ja.

18. Tycker du om att dansa?
ja, men inte inför folk.  i´m a chicken

19. George Bush?
 har inte en susning om vem han är..


20-21. Vad skulle dina barn heta, pojke resp. flicka?
Pojke: alexander eller ett dubbelnamn
Flicka: alice eller astrid

22. Skulle du nånsin överväga att bo utomlands?
överväga?.. jag skulle kunna bo utomlands ja, men beror oxå på vart.

23. Vad vill du att Gud ska säga när du kommer till pärleporten?
mitt riktiga namn är egentligen gus

.

jag läser en tjejs blogg som har skrivit ett riktigt bra inlägg om hur det var för henne i högstadiet och hur det var att vara sen i utvecklingen.
alltså har jag kopierat inlägget.
det är lugnt, hon är en "känd bloggare" så det gör inget att jag kopierar, varför skulle hon liksom lägga in det om inte folk ska få reda på det?


Berättelse Från min ungdom och hjälp till unga tjejer!

Det här inlägget riktar sig främst till tjejer på högstadiet.

Ute vid Lytterstabadet i 7:an:
”Ööööj, dra ner handduken då så får vi se om du har nå hår mellan benen”
”Men sluta, hahah, lägg aaav”
Jag försökte göra så att det lät som att jag tyckte det var roligt och som att jag var med på noterna. Men egentligen ville jag bara dö. Hur kunde de veta att jag var sen i utvecklingen? Visste de om att jag la handduken precis utanför duschkabinen i omklädningsrummet så att jag snabbt kunde ta den när jag duschat klart och att jag helst skippade badhuset med skolan, så ingen skulle se att jag knappt hade några bröst, och inte heller ”hår mellan benen”? Till slut så bara sprang jag, med Stephanie efter mig. Rakt ut i skogen bland kottar och barr, ja, det gjorde helt galet ont men jag bara sprang. Men jag såg till att låtsasskratta precis i början, som att jag låtsades att jag tyckte det var skoj, ju längre in i skogen jag kom så förvandlades det till tårar. Jag satte mig på en stubbe och började störtgråta och Stephanie tröstade mig. När jag kom tillbaka, hade samlat mod till mig och Stephanie peppat mig i 20 minuter så hade jag handduken runt midjan, "haha, du är den enda som har handduken i midjan, alla andra tjejer med bröst kan ju få handduken att sitta fast där uppe".

I omklädningsrummet ute på en badplats i Högsjö fick jag läsa det här:
 
  
några skitungar som har ristat in: ELLEN HAR INGE HÅR PÅ FITTAN   **bild**

”E4:an!! Öööööörrrnn.. Hahahah”
Jag försökte låtsas som att jag inte hörde något när jag gick förbi deras bås. Det gjorde så ont. Det var som att de ryckte ut mitt hjärta, kastade det fram och tillbaka till varandra och sedan stampade på det. Jag hade tillräckligt jobbigt med mig själv, så varför var killarna tvungna att påminna mig? Jag vet att jag har små bröst, nästan obefintliga förresten, jag vet redan om det. Jag VET det redan, jävligt för mycket dessutom.

Men det var okej att säga sådant till mig, jag menar, jag var ju söt. Det var aldrig någon som kallade mig ”ful”, (vilket jag vet förekom/mer på skolorna runtom i Sverige,, vilket är helt SJUKT). Men har ni tänkt på en sak, människor som ser bra ut i ansiktet är liksom tvungna att ”se bra ut” på resten av kroppen? Hänger ni med mig nu? Och jag har alltid varit en teaterapa, det har absolut inte handlat om att jag haft bättre självförtroende än de andra, utan jag har bara varit sådan naturligt. Och om någon hörs och syns, så är det okej att säga taskiga saker, för den måste ju ner på jorden. Eller så är det ”okej” att säga så till den personen, testa gränserna, kan personen ens bli ledsen?

Svaret är JA. Klart som fan människor tar åt sig? Jag satt framför min byrålåda och bad till Gud för att jag skulle få min mens och för att mina bröst skulle växa. Varje kväll. Jag satte på mig en bh i hopp om att de skulle se lite större ut, men det fick jag bara skit för i skolan ”varför ska du ha bh för? Du har ju inte ens några bröst”. ALLTSÅ, när jag tänker på hur rent ut sagt FÖRJÄVLIGA killarna var på högstadiet blir jag helt galet förbannad. Och jag vågade aldrig säga ifrån, jag bara skrattade, sa ifrån lite lätt ”lägg av”.

Och nu när jag jobbar på en högstadieskola får jag höra det här varje dag. Den oskyldiga mobbningen, kommentarer som slängs. ”Bög”, ”ginger”, ”idiot”, ”bara för att du aldrig får sms av någon tjej”, ”men du är så jävla ful håll käften”. Så små kommentarer, så små ord kan förstöra en persons liv, och jag skämtar inte. Om inte jag hade varit så stark som jag faktiskt är så vet jag inte vad jag gjort. Om någon kommenterar mina bröst idag så gör det fortfarande ont. Tänk på det nästa gång ni slänger ur er något. Hur jäkla mycket det kan skada. Okej, ibland kan man bli så arg att man bara slänger ur sig det, men be för Guds skull om ursäkt!!! Även om inte personen ser ledsen ut, så tro mig, personen blir ledsen och din kommentar kommer dunka i hennes/hans huvud ett jävla tag, kanske i flera år. Som för mig. Och jag var inte ens ett "riktigt" mobboffer..

Något som är viktigt att tänka på (som jag önskar att jag visste när jag var 14 år) det är att du är långt ifrån färdigutvecklad när du går på högstadiet. Så som jag såg ut då, det finns knappt en likhet med det dagens Ellen. Och dessutom, tjejerna i klassen bryr sig inte om hur du ser ut!!! Jag fick bara för mig att alla kollade på mig. Vafan, de visste gott och väl att jag var sen i utveckligen och vad spelar det för roll!? Och det där som var hela världen då, sitter jag och skrattar åt nu (som när jag halkade i matsalen och fick all mat över mig, haha). Om du själv tror att du har gjort bort dig, så har du gjort bort dig, men om du bestämmer dig för att du inte har det, så har du inte det. Tiden läker alla sår och om en vecka så är det bortglömt - så brukar jag tänka!


Och glöm inte!!! Stå på er! Våga säga ifrån!


Om någon säger något taskigt till dig, så säg att du blir ledsen!! Ofta förstår inte ens de själva att det har gjort dig ledsen (ja, de är socialt inkompententa), var inte rädd för att visa det. Och om de sedan stampar på dig när du ligger ned och visat dig svag, då jävlar kommer jag kan jag ta och tala om.



här är länken till hennes blogg: http://www.finest.se/milady


jimmy gets high

skrev ju att det skulle bli ett längre, intressantare och lite bilder i nästa inlägg men det hade jag glömt bort..
å nu sitter jag vid en dator som inte  har en enda bild i sig. tyvärr.
ooch så har jag fortfarande inte skrivit klart min berättelse, men sådan ängel som håkis är så får jag ta så lång tid som behövs.. vilket jag verkligen behöver.

har varit stressad och nervös spänt hela dagen, vet inte varför? kanske för att jag.. nej? har ju inget att vara nervös för, jag inbillar mig bara, har fjärilar i magen nu tillochkmed 
har inga kläder som passar, känner onödig press på gitarrläxan som jag inte har lust att träna på, vet inte om mina skidor åker som dom ska heller, kanske skulle vara bra att prova dom innan vasaloppet?
ja, det tar jag imor..på freda
bra, nu vet ni liite.
nu är klockan 22.58 och jag måste lägga mig om jag ska orka gå upp.
så gonatt, hoppas jag kommer ihåg bloggen imorgon så jag kan lägga upp några bilder.
men har man ett minne som en 80åring så har man.


pusspuss

kom på att jag hade blogg.
men så skulle jag skriva ett inlägg och fick hjärnsläpp, så jag lägger in ett till som är lite längre och intressantare att läsa imorgon, förhoppningsvis slänger jag in några bilder oxå.

nu ska jag kolla vidare på "den hemlige miljonären"  och vänta på att min söta syster som ska servera mig varma smörgåsar. mmmmmmmmmmm

hejda


skit

asså fyfan va arg jag är nu!
skrev ett inlägg förut, men blev akut kissnödig så jag gick på toa, och sen när jag kom tillbaka strulade internet så nu är allt borta!
nu skiter jag i det hära.
ska skriva klart min förbannade berättelse nu, hejdå.

tja

måste skriva klart en berättelse som egentligen skulle vara klar förra måndagen fast jag var ju sjuk hela veckan så nu måste jag skriva den tills imorgon.. har bara sex ord för det: orkar inte orkar inte orkar inte
jag har inte ens börjat så detta blir kul.
okej, inte såååå svårt med tanke på att några andra har nationella proven till veckan men hallå? jag är bara tretton.


nu hoppar jag in i duschen, goodbajs


btw är jag så häär glad

och jag har ingen idé varför


enrique iglesias

tänkte lägga ut en video från youtube, men så bra är jag ju inte.. än.
så här får ni länken --> http://www.youtube.com/watch?v=koJlIGDImiU
många av er har säkert redan sett/hört den men den är ju så bra! 
dessutom är han riktigt snygg



(****************)

sit jag har blivit suk,  us


återkåmmer när jag har nåt vättigare att skriva om.


RSS 2.0